Web Analytics Made Easy - Statcounter

تلویزیون‌ها امروزه جذاب‌تر از همیشه هستند. ساده‌تر، سریع‌تر و دسترسی به اینترنت که محتواهای انتخابی نامحدودی را در اختیار می‌گذارند. حالا رقابت در حیطه‌های «شخصی‌سازی» افزیش یافته و موتور رقابت را «هوش مصنوعی» تشکیل می‌دهد. نسل چهارم صنعت قرار است تلویزیون‌ها را پنجره‌ای فراتر از یک دریافت کننده و پخش کننده سیگنال‌های تصویری را بسازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش Mordor Intelligence، انتظار می‌رود این جذابیت‌ها باعث شود تا بازار تلویزیون‌های هوشمند در دوره پیش‌بینی (2022-2027) نرخ رشد 3.17٪ را ثبت کنند. چرا که نفوذ روزافزون اینترنت، پیشرفت‌های سریع فناوری، کاهش قیمت محصولات و تحول دیجیتالی در صنعت پخش، از جمله عوامل اصلی رشد بازار تلویزیون‌های هوشمند قلمداد می‌شود که محبوب‌ترین آن ها تلویزیون‌هایی با کیفیت پخش تصویر 4K UHD خواهد بود تا محتواها هر چه بیشتر شفاف‌تر و جذاب‌تر نشان داده شوند.

هسته رقابت در حیطه دسترس‌پذیر کردن محتواهایی است که برای مصرف‌کنندگان آماده می‌شود تا در تلویزیون‌های هوشمند مصرف کنند و موضوعی بسیار جدی خواهد بود که در افزایش تقاضا بسیار مهم است. محتواهایی نظیر سرویس‌های VOD و یا اخبارهای طبقه‌بندی شده تا بازی‌های آنلاین.

بنابراین تلویزیون‌های جدید تا کنون به مصرف‌کنندگان اجازه می‌دادند تا محتواهایی متفاوت را جستجو، اشتراک‌گذاری، به روزرسانی و دانلود کنند. فیلم‌ها، اخبار، بازی، موسیقی. اما حجم چنین محتواهایی نیز با سرعت بالایی در حال رشد است و حالا نوبت آن است که میان حجم انبوهی از چنین داده‌هایی، تلویزیون، نقش دستیاری را بازی کند که بداند مخاطبش به دنبال چیست.

اسنوا اعلام کرده است که سیستم عامل جدید تلویزیون‌های اسنوا قرار است برای کاربران فارسی زبان خود دستیاری هوشمند باشد. دستیاری که با درک آنچه کاربر به دنبال آن است در حجم عظیمی از داده‌ها به دنبال دقیق‌ترین واکنش باشد و این خواسته به لطف کنترل‌های جدید این شرکت که جایزه طراحی IF 2022 را هم دریافت کرده، می‌تواند به صورت کاملا محاوره هم باشد.

هرچند باید منتظر نتایج علمکردهای واقعی این سیستم بود اما به نظر می‌رسد اسنوا به دنبال تغییر زمین رقابت با سایر رقبایی باشد که در حال حاضر به جز تبلیغات و شیوه فروش، تفاوتی واقعی در آن‌ها وجود ندارد.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: متروپل آبادان صندوق امانات بانک حجت الله عبدالملکی تلویزیون های هوشمند تلویزیون های اسنوا تکنولوژی اسنوا رپرتاژ آگهی متروپل آبادان صندوق امانات بانک حجت الله عبدالملکی تلویزیون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۲۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های بخش کشاورزی بر اساس اطلس موجود تعریف شود

استاندار مازندران با تاکید بر تعریف و تدوین برنامه‌های بخش کشاورزی استان براساس اطلس موجود، آن برنامه را رفع موانع تولیدکنندگان و شناسایی فرصت‌ها در این حوزه مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری در جلسه شورای سیاست‌گذاری توسعه بخش کشاورزی این استان با محوریت «تولید دام سبک و سنگین در راستای تأمین گوشت قرمز» کشاورزی را پایه و پیشران استان مازندران دانست و اظهار کرد: وظیفه دولت، تسهیل‌گری و مرتفع کردن مشکلات پیش‌روی تولیدکنندگان است.

وی افزود: موانع پیش‌روی تولیدکننده باید مرتفع و کشاورزی در روستاها به درستی تقویت شود.

استاندار مازندران با بیان اینکه تولیدکنندگان حوزه کشاورزی برنامه‌های خود را مکتوب کنند تا برای آن تصمیم‌گیری و چاره‌اندیشی شود، در مورد واحدهای راکد در این استان عنوان کرد: این واحدها فرصت‌های مهم تولید هستند که باید به سرعت رفع موانع شده و با کمک بخش خصوصی به چرخه تولید باز گردند.

نوری ادامه داد: بسیاری از موانع موجود توسط جهاد کشاورزی مازندران شناسایی شد اما اقدام عملی آنچنان که باید صورت نگرفت، بنابراین در این بخش نیازمند اطلسی هستیم تا برنامه‌های خود را بر اساس اطلس موجود تعریف کنیم.

وی با تاکید بر اینکه وقتی اطلس وجود داشته باشد، موانع برطرف و فرصت‌ها شناسایی و تقویت می‌شوند، اظهار داشت: نهادهایی زیر نظر مقام معظم رهبری هستند که می‌توانند به مردمی‌سازی این موضوع کمک کنند.

کد خبر 751337

دیگر خبرها

  • رقابت جدید غول ها در قیمت تلویزیون
  • تعریف و تمجید سردار آزمون از استقلال و نکونام
  • برای عمق بخشی به مسائل باید از همدلی استفاده کرد
  • ببینید | روایت فرمانده سپاه از تماس دور از انتظار آمریکایی‌ها برای تعریف از شناور ایرانی!
  • برنامه‌های بخش کشاورزی بر اساس اطلس موجود تعریف شود
  • چشمی و حردانی محروم شدند
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود 
  • ببینید | واکنش جالب معلم عربی محمد بحرانی به خاطره‌ای که بحرانی از او در برنامه تعریف کرد
  • به دنبال طلای بازی‌های آسیایی هستم/ رکورد ایران را جا به جا کردم
  • دستیابی به دانش چاپگر سه بعدی دندانپزشکی